7 Mart 2014 Cuma

Kayan Yazı Kasası

Işıklı LED tabelalarda tabelanın içerisinde kullanılan ürünün kalitesi ve işçiliği kadar kayan yazı kasası da oldukça önemlidir. Led Tabela Kasalarında öncelikle dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda sıralanmıştır;
  • Dış Mekan kullanımına uygun olması
  • Uzun Ömürlü ve sağlam olması
  • Montajı ve kullanımı kolay olması
  • Su geçirmemezlik
  • Şık ve modern durması
Sektörde kullanılan kasalar ne yazık ki tüm bu özellikleri aynı anda karşılamıyordu, lazer kesim metal kasalar her ne kadar kullanımı ve montajı kolay olsa da bazı uygulamalarda ağırlıkları bakımından dezavantaj sağlıyor, özellikle büyük ölçülerde tamamı metal kasa kullanıldığı zaman ağırlık büyük sorunlar teşkil ediyor.

Led tabela ve kayan yazı sektöründeki tecrübelerimizi masaya yatırarak müşterilerin taleplerine cevap verebilecek ve P10 panellerin montajında modulerlik sağlayacak bir kasa tasarladık. Tamamı alüminyum kayan yazı kasalar piyasada kullanılan kayan yazı alüminyum profillerinden çok daha farklı olarak görünmekte ve de bağlantı yapısı çok daha modülerdir.
Alüminyum Kayan yazı kasalarımızda karşıdan bakıldığı zaman et kalınlığı bulunmamaktadır, örneğin 96X16cm led kasalar genellikle müşterilere 100X20cm olarak lanse edilir, aradaki 4cm'lik kasa kalınlığını da söylenir ancak bu etik bir davranış değildir. 
Metal kasaların ağır olmasına karşın alüminyum kasalar oldukça hafiftir ve ömrü metal sac kasalardan çok daha uzundur.
Led kasalarımızın arka kapakları da alüminyum levhalardan lazerle kesilmektedir, yine alüminyum kasanın nerdeyse tamamı lazer kesim ve lazer delik açmalarla oluşturulmuştur. 
Kullanımı ve görünümü profesyonel olmayan plastik köşebentler yerine kasa ile aynı malzemeden alüminyum köşebent kullanılmış ve kaynak veya vidalama yerine çok daha profesyonel görünen perçinleme sistemi kullanılır.

Eğer mükemmel ve aynı zamanda görüntüsü de şık bir kayan yazı kasası istiyorsanız mutlaka led-tabela.com sitesinden bilgi almalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder